skip to Main Content
info@camper-boeken.nl
Bel mij terug

Camper zeer populair in Canada

Campers zijn enorm populair in Canada. Het is dan ook de perfecte manier om een reis door Oost of West Canada te maken. Alles bij de hand en volop vrijheid. Onderweg bereidt u uw eigen lunch of geniet u van een kop koffie uit de eigen keuken. En aan het eind van de dag zet u uw campervan of motorhome neer op de mooiste plekken in de natuur. U hoeft niet elke dag naar een hotel of restaurant te zoeken, maar kookt gezellig in uw camper.

In West Canada kunt u een camper ophalen in Vancouver, Calgary, Edmonton en Whitehorse. In Oost Canada kan dat in Toronto, Montréal en Halifax. Reserveer uw camper ruim op tijd! Vroeg boeken is veel aantrekkelijker qua prijs en er is nog voldoende beschikbaarheid.

CanaDream Midi Motorhome (MHB)

Verken Canada en geniet

Zoek een camper voor uw reis

Stel heel eenvoudig uw eigen camperreis in Canada samen. Vul hiernaast in waar u een camper wilt ophalen en inleveren. Kies uw reisdata en het aantal personen. Onze zoekmodule laat u vervolgens alle campers zien mét prijs zodat u deze makkelijk kunt vergelijken. Wij checken graag voor u welke campers er nog beschikbaar zijn.

Wilt u liever een offerte op maat voor uw camperreis in Canada? Dat kan natuurlijk ook met de knop hieronder.

Onze populairste campers

Back To Top