skip to Main Content
info@camper-boeken.nl
Bel mij terug

Camper ideaal in Australië

Als u door Australië wilt reizen, is een camper de perfecte manier om vakantie te vieren. Alles bij de hand en volop vrijheid. Onderweg geniet u van een picknick met een lekker drankje uit uw eigen koelkast. En aan het eind van de dag zet u uw camper neer op de mooiste plekken in de Outback, een koloniaal stadje of een camping in een nationaal park. U hoeft niet elke dag naar een hotel of restaurant te zoeken, maar kookt gezellig in uw camper of in de camp kitchens.

U kunt in heel veel plaatsen in Australië een camper huren: Sydney, Brisbane, Cairns, Darwin, Broome, Alice Springs, Perth, Adelaide, Melbourne en Hobart. U kunt de camper ophalen in de ene locatie en terugbrengen in een andere locatie.

Britz camper wallaby

Verken Australië en geniet

Zoek een camper voor uw reis

Stel heel eenvoudig uw eigen camperreis in Australië samen. Vul hiernaast in waar u een camper wilt ophalen en inleveren. Kies uw reisdata en het aantal personen. Onze zoekmodule laat u vervolgens alle campers zien mét prijs zodat u deze makkelijk kunt vergelijken. Wij checken graag voor u welke campers er nog beschikbaar zijn.

Wilt u liever een offerte op maat voor uw camperreis in Australië? Dat kan natuurlijk ook met de knop hieronder.

Onze populairste campers

Back To Top